Over Websolv

Websolv werd in 2024 opgericht door Jorge Barbosa Bernardo met als doel kleine ondernemers een eerlijk en betaalbaar alternatief te bieden voor professionele websites. We ontdekten dat veel bedrijven onnodig te veel betalen voor hun online aanwezigheid. Jonge ondernemers weten vaak niet waar ze aan beginnen bij het opzetten van een website voor hun onderneming, waardoor ze te veel betalen of er niet in slagen een bedrijfswebsite op te richten. Websolv biedt hen de ondersteuning die ze nodig hebben en fungeert als een betrouwbare partner voor het opzetten en beheren van hun zakelijke websites.
Ons Visie
Bij Websolv geloven we in eerlijkheid en transparantie. We maken het voor kleine ondernemers eenvoudig om een professionele website te krijgen zonder hoge kosten. Websolv biedt een betrouwbaar en betaalbaar alternatief, zodat onze klanten kunnen groeien met een solide online aanwezigheid.
Ons doel
Het doel van Websolv is om kleine ondernemers betaalbare, professionele websites te bieden die hun groei bevorderen. We streven naar eenvoud, transparantie en betrouwbaarheid, zodat onze klanten zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren.
Ons doelgroep

ZZP'ers en klein MKB.

Websolv is voornamelijk gericht op het bieden van diensten aan zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB).

Onze aanpak

Wordpress CMS.

Websolv maakt voornamelijk gebruik van WordPress, waardoor we onze diensten zo kosteneffectief mogelijk kunnen aanbieden, dankzij de minimale software-investering die daarvoor nodig is.

Veiligheid

Geavanceerde beveiliging.

Websolv zet zich in om zijn servers voortdurend up-to-date te houden en te beveiligen met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waardoor we onze klanten een betrouwbare en veilige online ervaring kunnen bieden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Hieronder vindt u enkele antwoorden.

Websolv gelooft in transparantie en begrijpt dat klanten willen weten waar ze aan beginnen. Daarom hebben we hieronder veelgestelde vragen met antwoorden opgesteld om u zo goed mogelijk te helpen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@websolv.nl. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Vragen over diensten.

Meestgestelde vragen

Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u via ons offerteaanvraagformulier een offerte aanvragen. We zullen vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken, waarna u per e-mail een offerte met een prijsopgave ontvangt.

Dit verschilt per website. We streven ernaar om het binnen 2 tot 3 weken af te ronden, maar dit is afhankelijk van factoren zoals hoe snel een klant teksten en afbeeldingen aanlevert, en of de klant tevreden is met de resultaten.

Ja, een klant dient altijd een domein erbij te nemen. Dit kost €20 per jaar excl. btw, mocht je het bij Websolv afnemen. Sommige klanten hebben al een domein bij een andere provider. Zij kunnen hun domein dan verwijzen naar onze server. Ook zullen er per jaar €59 excl. btw in rekening worden gebracht als licentiekosten voor de software die we gebruiken bij het maken van de website.

Websolv zal het volledige beheer van de website voor jou uitvoeren, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Sommige klanten vinden het echter prettig om ook zelf toegang te hebben tot de website om mee te kunnen kijken. Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Mocht u een fout hebben gemaakt in het beheerdersportaal, dan is dat geen probleem. Wij maken namelijk drie keer per dag een back-up van uw website. U kunt dan een e-mail sturen naar support@websolv.nl met het verzoek om dit voor u recht te zetten. Houd er wel rekening mee dat hiervoor kosten in rekening kunnen worden gebracht, omdat dit buiten de standaardservice valt.

Om een website op maat te laten maken kan het behoorlijk prijzig zijn. Een gemiddelde webontwikkelaar vraagt bijvoorbeeld minstens 65 euro per uur, exclusief btw, en ze zijn al snel 20 tot 30 uur bezig met het ontwerpen van een website. Voor een startende ondernemer is dit echter vaak onbetaalbaar. Daarom heeft Websolv ervoor gekozen om klanten vooraf niet te laten betalen voor het laten maken van de website, maar slechts voor de services. Mocht een klant uiteindelijk vertrekken en de website willen verhuizen, dan zullen er wel kosten in rekening worden gebracht, maar deze zullen bij lange na niet zo hoog zijn als de tarieven van een standaard webontwikkelaar.

Vragen over overeenkomsten.

Enkele informatieve vragen met antwoorden

Websolv werkt uitsluitend met overeenkomsten van 1 jaar.

Websolv factureert zijn diensten op jaarbasis. Dit betekent dat onze services altijd voor het hele jaar vooruit worden betaald.

De opzegtermijn om de overeenkomst te beëindigen is minstens één maand voor de einddatum van de overeenkomst. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@websolv.nl

Dat klopt, we kunnen een back-up van uw website verstrekken voor een vergoeding. Neem contact met ons op via info@websolv.nl voor meer informatie over de kosten en het proces voor het verkrijgen van de back-upbestanden.

Het laten maken van een op maat gemaakte website kan prijzig zijn. Om dit betaalbaar te maken voor ondernemers, brengt Websolv voornamelijk servicekosten in rekening, zonder kosten voor het ontwerp. Als een klant ervoor kiest om zijn website naar een andere provider te verhuizen, is dit geen probleem, maar moet de klant wel rekening houden met de kosten voor het ontwerp. Deze kosten zullen gelijk zijn aan de waarde van het jaarlijkse overeenkomstpakket. Dus als je bijvoorbeeld het Websolv instappakket hebt, dat 25 euro per maand kost Excl. btw, betaal je eenmalig 300 euro Excl. btw voor het behouden van het ontwerp.

De prijzen van de Instap-, Compleet- en Extra-pakketten zijn maandelijkse kosten voor de services, waaronder webhostingkosten, beheer- en onderhoudskosten.